De klantenservice loopt momenteel achter op de feiten. Deze zal in loop van tijd worden aangepast.
Laatste aanpassing heeft plaatsgevonden op: 25 mei 2020.

Contact:

De beheerder van Henry's Wereld is geen geregistreerde bedrijf welk ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel of enig sinds lijkend bedrijf. Om zijn privacy te waarborgen wordt adres als telefoongegevens niet weergegeven op deze site.

Voor  contact verwijs ik u naar onze contactpagina, welk u op iedere pagina op deze site kan vinden.

Wegens de domeinnaamsverandering zal ook het e-mail adres veranderen. Voor nu kunt u nog gewoon uw op en aanmerkingen kwijt op het oude e-mail adres info@willemswebworld.nl.

U kan als gast er van uitgaan dat alles wat via de E-mail binnen komt volgens de richtlijnen van de privacywet zal worden nageleefd. Niks wordt gepubliceerd, mits uitzondering met uw toestemming.

 

 

 

 

 

Welkom bij onze klantenservice!

Hier vindt u de voorwaarde welk gesteld worden bij enkele pagina's. Ook vindt u meerdere informatie over mijn site.
Om in contact te komen met Henry kunt via de button "Contact" en uw keuze op de manier hoe u contact met mij wil opnemen.
U kan uiteraard ook contact opnemen via het e-mail adres: info@willemswebworld.nl.

Het is vooralsnog niet mogelijk om persoonlijk contact op te nemen via telefoon of adres gegevens.

Garantie kan ik u niet geven. De eigenaar van deze site zal trachten te voorkomen om beledigende, discriminerende en kwetsende taal zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht er enigszins toch teksten staan als eerder beschreven op mijn site, kunt u contact opnemen als eerder beschreven.


Algemene voorwaarde:
 • Het betreden van deze site is op eigen risico, wij stellen ons niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan uw eigendommen of verloren voorwerpen.
 • Wij hebben respect voor al onze bezoekers en zullen, als de privacywet voorschrijft,  geen opgegeven E-mail adressen, telefoonnummers, adressen doorspelen naar derden of ongevraagd op internet plaatsen.
 • Wij zullen niet toestaan, zonder toestemming, dat er foto's, plaatjes, verhalen e.d. van zijn site gepubliseerd wordt op andere internet sites of op een andere manier wordt uitgegeven.
Mocht u enkele informatie missen, verzoek ik u contact op bovenstaande vermeldingen.

Er Kunnen Blanke passages zitten tussen de regels door. Dit zijn passages welk ik momenteel niet gebruik en dus momenteel niet aan de orde zijn.

Flyer:

U heeft een flyer ontvangen betreffende deze site. Indien u niet gediend bent van dit soort reclame kunt u via contact of anders via info@willemswebworld.nl een brief met het betreffende adres vermelden. Of wilt u liever een flyer per E-mail ontvangen dan kan u dit ook aangeven. Wellicht dat er binnen kort via de klantenservice een flyer online beschikbaar komt.

Uw adres gegevens blijft strikt geheim en zal niet worden door gegeven of verkocht aan derden!


Henry's Wereld

Henry's Wereld is een gelijknamige blog welk naast deze site geplaatst wordt op de volgende media streams: Twitter en Twikkie.

In deze blog worden via foto's en bijbehorende verhalen verteld wat er omgaat in het leven van Henry. De verhalen variëren van grappig, fantasie en werkelijkeheid.

Daarnaast zijn er Extra's in de vorm van vraagstellingen in:
* Henry wil het weten: Meeste vragen zullen over het geplaatste verhaal gaan, maar het kan ook zijn dat er vragen tussen zitten waar geen antwoord
   op kan gegeven worden.
* Henry laat je lachen.... of niet: Zeer korte moppen. Meeste moppen zullen afkomstig zijn van andere site. Bron word altijd vermeld, al kan het
   voorkomen dat er meerdere sites met een dezelfde mop. Het is voor de beheerder van deze site onmogelijk om na te trekken waar een mop
   geplaatst is.
* Henry weet het beter: Hier plaats ik weetjes in, wat iedereen eigenlijk al weet... of niet. De meeste weetjes zal ook via internet zijn vergaard en
   zal de bron ookk van worden weer gegeven.
* Henry's recepten. In combi met de 'blog' worden hier recepten geplaatst.
* Henry's comments: Hier zal ik enig opmerkingen plaatsen van huishoudelijke diensten en anders.

De blogs worden voorlopig geplaatst op de maandag, woensdag en vrijdag. Op de website van Henry's Wereld zullen de blogs op de zondag, dinsdag en donderdag geplaatst worden. De tijden waar het geplaatst worden valt tussen 17:30 en 21:00 uur. Het kan zijn dat er in de toekomst vaker zal worden geplaatst. Alles is onder voorbehoud.

Henry's Wereld houdt zich zo weinig mogelijk dan liever niet bezig met politiek. En zal zich niet in blogs vermengen met linkse en rechtse tegenstellingen. Het kan zijn dat onderwerpen als benamingen niet in goede aarde vallen  aan welke zijde dan ook. De beheerder neemt hier afstand van en zal hier niet over in discussie gaan.

Ondanks het proberen te voorkomen van racisme in blogs is in het tegenwoordige tijd erg moeilijk om hier aan te voldoen. Uiteraard mag hier melding van worden gedaan. Met wanneer het kan zal ik hier dan ook rekening mee houden. Echter kan ik niet rekening houden met iedereen. Ik beslis zelf of ik aan bepaalde vraagstellingen zal houden og niet.

Op en aanmerkingen kunnen worden verzonden naar: info@willemswebworld.nl
 
Twitter

Lid geworden eind 2017 onder de Willem'sWebworld. De bedoeling was om de gelijknamige website te promoten en mensen te lokken. Dit is echter misgegaan gezien de bericht geving meer politieke aspecten had dan berichtgeving betreffende website. Begin 2019 is Henry een ander account begonnen onder de naam Henry's Wereld. Hierin werd er minder op politieke tweets gerageerd en plaatste Henry blogs in de vorm van een foto in een kader waar het bijbehorende verhaal 'live'getweet werd. Eind 2019 is Henry met deze Blogs gestopt.
Begin 2020 heeft Henry een drieluik in de vorm van filmpjes geplaatst. Daarna is het tot halverwege april stil geweest.

Op 6 mei 2020 begint Henry met een nieuwe blog genaamd 'Henry's Wereld' vernoemd naar zijn Twitter naam, Twikkie naam en nu ook zijn Website. Voor meer informatie verwijs ik u naar Klantenservice, Henry's Wereld.

De blogs welk Henry in 2019 plaatste zijn er rond de 152 gemaakt, waar van 7 niet geplaatst zijn. De 100e editie, was niet de 100e welk als 100 is aangegeven. Er zijn een paar in de vergelheid geraakt. De laatste blog is op 11 maart 2020 geplaatst. Er komt geen doorstart.


a Day out of Willem's life

A Day out of Willem's life, hierna DWL genaamd, is een blog welk ik in 2015 ben gestart. Het was een simpel concept waar foto's met bijbehorend verhaal, dan wel serieus, grappig, in een frame. De blogs was eigenlijk bedoeld voor een site genaamd Waar Maar Raar (www.waarmaarraar.nl) voor op hun blog gedeelte. Toen de blog gedeelte in 2016 werd opgeheven is de blog ook opgehouden met bestaan. Er was sprake van een doorstart in 2017 maar dat is niet meer door gegaan.

Er zijn in totaal 224 gemaakt, waarvan 221 geplaatst, 1 niet geplaatst en 2 in opbouw maar nooit afgemaakt.

Wel is de DWL op de website tercht gekomen en zijn er 172 geplaatst. Deze zijn te vinden op pagina 'Made by Henry'. Het is uiteindelijk de bedoeling dat de rest ook geplaatst gaan worden.

Er komt geen doorstart meer van deze serie blogs.the Gangs of Saint Williams Fall

Het verhaal is gebasseerd op de GTA's San Andreas spel. Echter met andere namen en een ander verhaalllijn. Carl Benson komt uit New York en keert terug naar zijn oude stad genaamd Saint Williams Fall.  Hij wil zijn verleden in de Gangs trecht zetten, maar krijgt weerstand van de politie, andere gangs en wellicht ook van zijn oude vrienden. Kan hij zijn fouten recht zetten of heeft hij maar te accepteren dat ze er zijn?

Het verhaal is niet geschikt voor de jongere lezers vanwege het geweld en seks scenes welk er in voor komen.

Toe zenden van artikelen voor deze site:

Iedereen mag een foto, plaatje of mop, grap opsturen. Het is aan HHWB of hij deze plaatst of niet. Stuur uw foto / plaatje of mop, grap naar : info@willemswebworld.nl of via onze contactbutton met daarin de foto en het internet adres en eventueel URL. Ik plaats de foto / plaatje, mop met uw naam er bij, mits u in uw E-mail vermeldt dit niet te doen.

Foto's, plaatjes welk het niet zullen halen zijn: pornografiesche, agressieve, aanzet tot racisme, aanzet tot geweld. En alles met wat ik niet heb opgenoemd, maar wel normaal is om het niet op internet te zetten, welk HHWB zelf niet leuk genoeg acht.

Iedereen welk privé foto's / plaatjes willen sturen welk ze graag op mijn site willen hebben, zijn van harte welkom, echter zijn ze hier zelf verantwoordelijk voor. HHWB neemt hierbij geen verantwoording. Alleen op verzoek van de rechtmatige eigenaar, justitie, kan een foto, plaatje verwijderd worden.

Voorwaarden HHWB's Shopingmall:
18 01 2014: Deze pagina is momenteel niet in gebruik.
Om zo eerlijk mogelijk naar u en ons zelf te zijn kunnen enkele punten van onze voorwaarden veranderen om onze service te verbeteren.

De voorwaarden zijn gewijzigd op: 15 augustus 2012.

 • Bij iedere bestelling gaan wij er van uit dat er kennis is genomen van deze voorwaarden en er mee accoord wordt gegaan.
 • Producten van HHWB zal proberen binnen 7 dagen na ontvangst betaling uw bestelling te leveren, mits anders vermeld, mits het product afkomstig is van HHWB. Producten welke verkocht worden onder de naam HHWB hebben het kenmerk welk begint met HB. Producten welke door derden via deze site worden verkocht hebben een andere code. U wordt hierover ingelicht in de bijbehorende mail.
 • De spullen zijn tweede hands, al dan niet gebruikt.
 • Betalingen kunnen alleen via de bank geschieden. U krijgt onze bankgegevens in toegestuurde E-mail met betalingsvoorwaarde.
 • Verkoop geschiedt alleen per post. De verzendkosten zijn altijd voor uw eigen rekening. Dit gezien onze webshop op amateuristische basis is.
 • HHWB kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor wanprestaties van derden welke via deze site hun waar verkopen. Uiteraard zal HHWB wel trachten bij klachten te bemiddelen voor een goede afloop.
 • Uw gegevens, in welke vorm dan ook, welke HHWB nodig heeft om uw product op te sturen, zullen niet worden gebruikt voor reclame vanuit HHWB zijde, dan wel worden toegespeeld naar derden. HHWB respecteert uw privacy!

Verdere informatie:

Foto’s:

 • Alle foto’s zijn op amateuristische basis gemaakt, dit wil zeggen dat de foto’s niet door een gediplomeerde, of professionele persoon zijn gemaakt.
 • De foto’s zijn niet bewerkt met enig programma, mits dit vermeld is bij het product.
 • Alle rechten op foto’s blijven bij HHWB. Dit wil zeggen dat foto’s dupliceren niet is toegestaan en treedt de wetgeving aangaande intellectuele-eigendomsrecht in werking. Ik zal altijd aangifte doen bij de politie.

Andere producten:

Het kan zijn dat sommige producten tweede hands zijn. Dit wordt altijd bij het product vermeldt.

Ruilen:

 • Producten mogen worden geruild binnen 14 dagen.
 • Retour kosten komen voor eigen rekening, behalve wanneer HHWB een verkeerd product heeft verzonden, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.
 • Een product wordt pas geruild wanneer het foutieve product weer in het bezit is van ons. Daarna wordt alsnog het gewenste product naar u toegezonden.
 • De hierbij behorende verzendkosten zijn voor uw rekening, mits het onze fout is.


Beschadigingen:

 • Controleer het product bij ontvangst op beschadigingen. Bij oneffenheden direct per mail contact opnemen met ons, u kan uw klacht toezenden naar info@hhwb.nl.
 • Bij beschadigde producten door middel van vervoer van postnl mag u uw product retourneren en ontvangt u een nieuw product terug. In eerste instantie dient u de retourkosten voor uw eigen rekening te nemen. Bij het verzenden van uw nieuwe product zal er geen verzendkosten in rekening gebracht worden.
 • Vergeet niet een kopie van de aankoop bon mee te leveren.


Waarde bon:
18 01 2014: Deze bon is niet te bestellen op aangeduide datum.
Een waarde bon kan u op a
anvraag bestellen met een zelf ingevuld bedrag er in. U kan deze door geven aan een derde persoon.

Een waarde bon bestellen gaat precies het zelfde als een product bestellen, pas wanneer het geld ontvangen is wordt de waarde bon verzonden.

Algemene informatie waarde bon:

 • Waarde bonnen zijn niet te gebruiken in combinatie met aanbiedingen.
 • Waardebonnen kunnen niet worden geruild tegen geld.
 • Waarde bonnen zijn een jaar geldig.
 • Bij gebruik van een waarde bon, vult de eigenaar van de bon zijn aankopen aan en zend deze naar het vermelde adres. Na ontvangst van de bon en eventuele bijbetalingen wordt uw product binnen 7 dagen verstuurd.
 • Er wordt geen wissel geld terug gegeven.

Klachten afhandelingen:

 • HHWB zal klachten zo eerlijk mogelijk behandelen naar eer en geweten.
 • Voldoet een product niet aan uw verwachtingen, dan kan u binnen 14 dagen na verzending contact opnemen met HHWB, info@willemswebworld.nl. U geeft aan wat er mis is met het product. U krijgt daarop een e-mail retour met daarin vermeld of uw klacht gegrond is verklaart of niet. Bij gegrond verklaring krijgt u het adres waar u uw product kan retourneren.Er kan geen foto's / plaatjes op een directe manier gekopieerd worden. Desondanks neemt HHWB afstand van de verantwoording wanneer dit wel gebeurd.

Wanneer u een foto tegen komt welk u niet vindt passen op deze pagina, kunt u reageren via de Contact pagina, dan wel via het bekende e-mail adres.
HHWB zal alleen het besproken plaatje verwijderen wanneer hij het met uw mening eens is dan wel wanneer er meerdere klachten zijn.

Mocht HHWB een foto / plaatje geplaatst hebben van uw eigen site en u wilt dit niet hebben, als u kan bewijzen dat de site van u is, zal ik het plaatje verwijderen. HHWB kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele schade welk hij, zij geleden heeft, gezien het te besproken foto / plaatje al reeds op internet te zien is geweest.
r op wijzen dat de foto’s op amateuristische
Laatste woord:

Houd er rekening mee, wij zijn een bedrijf op amateuristische basis. Dit wil zeggen, dat wij niet over de kwaliteit beschikken om een professioneel bedrijf te kunnen evenaren, ondanks wij hier hard voor zullen werken dit wel te bewerkstelligen en zo dicht mogelijk in de buurt te komen.

U ondervind dit in:

 • De levertijd van een product. Sommige producten hebben wij niet op voorraad en moeten wij hier werk voor verrichten, dit kan enige dagen duren.
 • Wij zijn niet capabel genoeg om producten kosteloos te versturen. Wij willen graag producten zo goedkoop mogelijk verkopen aan de klant. Echter zijn wij niet groot genoeg om dit soort kosten op ons te nemen, waar een professioneel bedrijf dit niet heeft.
 • Nogmaals wil ik u ebasis zijn gemaakt, wat wil zeggen dat de maker niet in het bezit is van enig diploma of certificaat.

 

Wij bedanken u voor uw bezoek en vertrouwen in onze shopping mall.

 

 

Website gemaakt met Simpsite.nl © 2020 Site titel